Los cv ketel materiaal alleen in combinatie met een ketel te bestellen
Gratis verzending door heel Nederland
Altijd veilig betalen met iDeal
Leveringen 1 t/m 3 werkdagen

Aansluitpakket Renovatie CV-ketel 18L/1.0bar 99050

  • Ontdek onze complete verwarmingsoplossing! Expansievat, veiligheidsventiel,
    inlaatcombinatie, kogelvul-aftapkraan, vulslangset en gaskogelkraan bieden betrouwbare efficiënte prestaties.
    Warmte en comfort gegarandeerd!
SKU: 99050

50 excl.btw
61 incl.btw

Aansluitpakket Renovatie(“Installatiepakket”) CV-ketel 18L/1.0bar 99050

Een CV-ketel aansluitpakket(“Installatiepakket”) is een pakket dat alle benodigde componenten bevat voor de installatie van een centrale verwarmingsketel. Het omvat verschillende elementen die essentieel zijn voor een goed werkende verwarmingsinstallatie in een huis of een gebouw.

Daarnaast kan het pakket ook andere accessoires bevatten, zoals kranen, bevestigingsmaterialen, aansluitstukken en een rookgasafvoersysteem.

Een CV-ketel installatiepakket is ontworpen om de installatie van een centrale verwarmingsketel te vereenvoudigen en ervoor te zorgen dat alle benodigde componenten op elkaar zijn afgestemd. Het biedt installateurs en doe-het-zelvers de mogelijkheid om een efficiënt en goed werkend verwarmingssysteem op te bouwen.

Het exacte inhoud van een cv-ketel installatiepakket kan variëren afhankelijk van het merk en model van de ketel, evenals de specifieke behoeften van het verwarmingssysteem. Het is altijd raadzaam om de specificaties van het pakket te controleren bij de leverancier of fabrikant om er zeker van te zijn dat het alle benodigde onderdelen bevat voor een correcte installatie.

Terug naar de homepagina

Specificaties: Aansluitpakket Renovatie CV-ketel 18L/1.0bar 99050

Afhaalpunten

Alkmaar Berenkoog 24, Amsterdam Bellamystraat 32-34, Amsterdam Zeeburgerpad 15, Haarlem Werfstraat 10, Oosterwolde Ploeggang 14, Ootmarsum De Mors 115-117, Purmerend Visserijweg 22, Zwaag De Factorij 63C

Ik zoek

Expansievat, Gaskogelkraan, Inlaatcombinatie, Kogelvul-aftapkraan, Veiligheidsventiel, Vulslangset

Inhoud (in L)

18L

Voordruk (in bar)

1.0bar

Logo
Shopping cart