Los cv ketel materiaal alleen in combinatie met een ketel te bestellen
Gratis verzending door heel Nederland
Altijd veilig betalen met iDeal
Leveringen 1 t/m 3 werkdagen
In de zoektocht naar een geavanceerd verwarmingssysteem dat zowel comfortals efficiëntie biedt springt de Intergas Kombi Kompakt HRE 36/30 CW5 eruit. Deze hoogrendementsketel belooft niet alleen krachtige prestaties, maar ook een geavanceerde technologie. Die voldoet aan de moderne behoeften van huishoudens.
Laten we dieper ingaan op de kenmerken die deze ketel zo bijzonder maken.

Krachtige warm water voorziening

Met een indrukwekkende CW5-classificatie garandeert de Intergas HRE 36/30 voldoende capaciteit voor een comfortabele warmwatervoorziening.
Of het nu gaat om een ontspannende douche of het vullen van meerdere baden, deze ketel levert een constante en royale stroom warm water zonder in te leveren op de temperatuur.

Energie-efficiëntie

De HRE 36/30 CW5 is ontworpen met het oog op energiezuinigheid. Met geavanceerde technologieën, zoals de dubbele twee-in-één warmtewisselaar wordt de warmte maximaal benut en wordt energieverlies geminimaliseerd. Dit resulteert in niet alleen lagere energierekeningen, maar ook in een verminderde ecologische voetafdruk.

Slimme technologieën

De ketel is uitgerust met slimme technologieën die het beheer en de controle van het verwarmingssysteem vereenvoudigen. Met eSmart Inside-functionaliteit en compatibiliteit met moderne thermostaten kunnen gebruikers hun verwarmingssysteem aanpassen aan hun levensstijl. Waardoor zowel comfort als efficiëntie worden gemaximaliseerd.

Onderhoudsgemak en duurzaamheid

Voor een langdurige en betrouwbare werking is regelmatig onderhoud cruciaal. De HRE 36/30 CW5 is ontworpen met onderhoudsgemak in gedachten. Snelle toegang tot onderdelen maakt routineonderhoud eenvoudig en draagt bij aan de duurzaamheid van het systeem.
Logo
Shopping cart