Los cv ketel materiaal alleen in combinatie met een ketel te bestellen
Gratis verzending door heel Nederland
Altijd veilig betalen met iDeal
Leveringen 1 t/m 3 werkdagen
In de zoektocht naar geavanceerde verwarmingstechnologieën die comfort en efficiëntie combineren.
Komt de 28/24 CW4 naar voren als een opmerkelijke keuze. Deze hoogrendementsketel belooft niet alleen een aangename leefomgeving, maar ook indrukwekkende energieprestaties. In deze blogpost duiken we dieper in de kenmerken van de Intergas HRE 28/24 CW4 en ontdekken we hoe het bijdraagt aan een optimaal binnenklimaat.

Krachtige prestaties

Met zijn CW4-classificatie biedt de 28/24 ruime warmwatercapaciteit. Of het nu gaat om een ontspannende douche, een warm bad of gelijktijdig gebruik van meerdere warmwaterpunten deze ketel levert constante en comfortabele prestaties.

Energie-efficiëntie

Ontworpen met het oog op energiezuinigheid. De modulerende werking past het vermogen aan de actuele warmtevraag aan.
Wat resulteert in een efficiënte werking en lagere energiekosten. Hierdoor draagt het bij aan een duurzamer en milieubewuster huishouden.

Slimme technologieën

De ketel is uitgerust met slimme technologieën zoals de eSmart Inside-technologie. Waarmee gebruikers eenvoudig het verwarmingssysteem kunnen beheren en optimaliseren. Dit niet alleen voor meer comfort, maar ook voor een gerichte controle over de energieconsumptie.

Onderhoudsgemak en duurzaamheid

Onderhoudsgemak is een essentieel aspect van duurzaamheid en betrouwbaarheid. De cv-ketel maakt het mogelijk om snel toegang te krijgen tot onderdelen. Waardoor onderhoud efficiënt kan worden uitgevoerd en de levensduur van de ketel wordt verlengd.
Logo
Shopping cart