Los cv ketel materiaal alleen in combinatie met een ketel te bestellen
Gratis verzending door heel Nederland
Altijd veilig betalen met iDeal
Leveringen 1 t/m 3 werkdagen

De befaamde Intergas HRE, HReco en Xtreme

Bent u toe aan een nieuwe CV-ketel? Kies voor een ruime Intergas selectie.Waaronder de Intergas HRE CV-ketel, Intergas HReco CV-ketel en Intergas Xtreme CV-ketel.
Deze ketels genieten een welverdiende reputatie vanwege hun betrouwbaarheid, efficiëntie en innovatieve technologie, en ze dragen bij aan het hoogste comfort in jouw woning.
Wil je een nieuwe CV-ketel bestellen?

Onze voorraad omvat zowel de HRE CV-ketels, HReco CV-ketels en Xtreme CV-ketels elk met specifieke eigenschappen om aan jouw verwarmingsbehoeften te voldoen. De HREcoserie omvat modellen zoals de 24 CW3, 30 CW4 en 36 CW5, terwijl de HRE-serie bestaat uit de 24/18 CW3, 28/24 CW4, 36/30 CW5 en 36/48 CW5. Daar in tegen bieden we ook nog de Xtreme-serie met de 24 CW3, 30 CW4 en 36 CW5. Elk van deze modellen biedt unieke voordelen en capaciteiten om ervoor te zorgen dat je huis altijd optimaal verwarmd is. Onze Intergas CV-ketels zijn niet alleen energiezuinig, maar voldoen ook aan de hoogste kwaliteitsnormen, wat resulteert in een duurzaam en hoogwaardig verwarmingssysteem dat aan al je verwarmingsbehoeften kan voldoen.
Logo
Shopping cart